Projecten

Inter Help is op vele manieren actief in Pakistan. Zo bouwen we schooltjes, steunen en helpen het bouwen van een afkickcentrum, leiden reddingshonden op en zorgen voor distributie van eerste levensbehoeften of andere hulpgoederen.

De filosofie achter onze manier van helpen is dat elke euro die beschikbaar gesteld wordt voor de projecten ook daadwerkelijk en volledig bij het betreffende project terechtkomt.

De activiteiten focussen voornamelijk op ontwikkeling en scholing. De filosofie hierachter is dat onderwijs de basis vormt voor normen en waarden en een kans creëert voor verdere zelfontplooiing van mensen, die anders geen mogelijkheid zouden hebben om zich uit de armoede te ontworstelen. In veel van onze projecten zien we dit terug door een sterke positieve impact op de totale leefomgeving van kinderen en volwassenen.

Project Informatie

Door op de verschillende links te klikken in het projecten menu kunt u gedetailleerde informatie vinden van de projecten.

Mocht u zelf een inzamelingsactie willen opzetten om Pakistan te helpen, dan willen wij graag met u meedenken. In Pakistan kan er al een schooltje gebouwd worden door € 16.000,- in te zamelen. Bekijk gerust de projecten in het linker menu. Wellicht is er een project  is dat u aanspreekt en wilt steunen.